SUOMI MAANPETOKSEN KOURISSA

Teksti ja kuvakaappaukset Facebookista:

 "Meitä on KUSETETTU taas.

Tässä autenttinen kuva tällä viikolla maahamme saapuneista ALAIKÄISISTÄ hädänalaisista discopaikan hakijoista, tai no eivät he enää mitään hae paikka on jo myönnetty.
Mielikuvissa kerrottiin lapsukaisista...
Joo, saattaa olla että näille 18-vuotis syntymäpäivä koittaa vasta ylihuomenna, tai se oli jo 5 vuotta sitten. Ei tullut kuitenkaan yhtäkään tyttöä, ei alle 14 vuotiasta. Saatiin sitten tällaisia testosteronilla kyllästettyjä mahdollisia puskaraiskaajia, joiden seuraava askel on hakea koko suvulle oikeutta tulla tänne, koska perheiden yhdistäminen on myös joku jakamaton ihmisoikeus.
Medioista oli luettavissa, että Kreikka on tehnyt päätökset siitä ketkä tulevat esimerkiksi Suomeen. Jos olisin Kreikkalainen turvapaikka haastatteluista päättävä viranomainen laittaisin luultavasti vahingon kiertämään. Eli poistaisin maasta ne kaikkein vittumaisimmat tyypit ja eurokossu vetoa että näin tässäkin tapauksessa toimittiin.
Katsokaapa kuvaa ja sen "lapsia". Jokainen heistä (paria lukuunottamatta) surffailee puhelimella. Todennäköisesti siinä laitellaan jo kutsua omalla lihavalle suvulle saapua hölmölään."

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö

 

EU-täti auttaa lapset Suomeen liihoittelevaan koneeseen!

Tilaa täältä: Kirjatilaukset