TAIKALUUKKU

Hanki Leo Mannermaan romaanit täältä: Kirjatilaukset

NATOAGGRESSIO VENÄJÄÄ VASTAAN

Länsiliittouman kriisikaava toistaa itseään Natomaiden asenteessa Venäjää vastaan. Mörköä on ensin maalattu pari vuotta valtamedian avulla seinälle ja nyt NATO aikoo siirtää 45.000 sotilasta Pohjois-Eurooppaan, Venäjän rajojen tuntumaan.

Onko sota siis tulossa, koska etulinjaa rakennetaan, sillä näin kertoo historia. Ja Amerikka-vetoisen NATOn tapauksessa se tarkoittaa nyt Nato-joukkojen pään lyömistä Karjalan mäntyyn.

Koska aggression takana on jenkkien johtama Nato, eli tosiasiassa lännen yksityinen aseteollisuus, eivätkä mitkään kansalliset edut, tässä tulee satavarmasti käymään kuten aikoinaan Koreassa, Vietnamissa, Afganistanissa ja lukuisissa muissa paikoissa. Aseteollisuus rikastuu, kun jenkit sössii maailmanpoliiseina ja viattomia siviileitä kuolee läjittäin, lopputuloksena jenkkien johtamien joukkojen katkerat hatkat sotaraunioilta.

NATO/USA nimittäin syyttää täydellä volyymilla Venäjää länttä kohtaan suunnatuista, täysin tuulesta temmatuista aggressioista ja lähettää siksi tuollaisen ”puolustusjoukon” yhteisharjoituksiin Venäjän porteille, ensi kertaa sitten II:n maailmansodan. Näihin kenttäharjoituksiin on matkalla 50 lentokonetta, 70 sota-alusta sekä noin 10,000 sotilasajoneuvoa ja miehistöä ainakin 31 NATO-maasta. 

NATON pääsihteeri, norjalainen Jens Stoltenberg luonnehtii tätä massiivista sotilasoperaatiota kuitenkin vain puolustukselliseksi sekä läpinäkyväksi harjoitukseksi, jota myös venäläiset tarkkailijat ovat tervetulleita seuraamaan. ”Harjoitusten” tarkoitus on simuloida kohdealueiden puolustusta kuvitteellista vihollista vastaan, mutta kun harjoitusalueet sijaitsevat Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa, ei ole vaikea arvata, kuka tuo kuvitteellinen vihollinen mahtaisikaan olla.

Stoltenbergin mukaan aluevalinnan syynä on kuitenkin vain tarve kokeilla NATO-joukkojen yhteistoimintaa kylmissä olosuhteissa. Jos tämä olisi syy, miksi NATO ei järjestä noita harjoituksiaan vaikkapa Alaskassa? Lähtökohdatkin vaikuttavat tosi surkeilta, sillä esimerkiksi harjoituksiin osallistuvia 1,000 hollantilaista on vaadittu itse hankkimaan itselleen näihin arktisiin olosuhteisiin sopivat alusasut.

Siitäpä tulikin mielen, että kun Suomen talvisota 1939 ykskaks syttyi, suomalaiset saivat suojakseen kokardin, eli miksei sellainen riittäisi myös NATO-joukoille? Hollantilaiset saavat sentään 1.000 € mieheen sopivien alkkareiden hankintaan.

Tämä NATON harjoitus on suurin sitten Neuvostoliiton hajoamisen vuonna 1991. Mediassa savuverhona tälle harjoitukselle pidetään Krimin äskeistä liittymistä Venäjään, vaikka Krim on ollut osa Venäjää, aivan kuten Ahvenanmaa osa Suomea, jo satoja vuosia.

Se että Krim kuuluisi Ukrainalle johtuu yksinkertaisesti siitä, että Neuvostoliiton presidentti Nikita Hrustsov luovutti sen eräässä känniääliöiden kokouksessa 1900-luvun puolivälissä Ukrainan alaiseksi hallintoalueeksi, mutta huom! ei siis osaksi Ukrainaa, joka tuolloin oli osa Neuvostoliittoa.

Tilanne on nyt kuitenkin varsin räjähdysaltis, sillä NATO on sijoittanut jo joukkojaan Puolaan sekä Baltiaan ja Norjassa USA:n sota-alusten määrä on korotettu 330:stä 770:een.

Venäläiset ovat pitäneet kuitenkin taktisesti viisaasti päänsä kylmänä ja todenneet vain, ettei heiltä ole jäänyt huomaamatta NATO-joukkojen puuhastelut täällä Arktisella alueella. Eli saapas nyt sitten nähdä mitä tuleman pitää, kun Suomellakin on jo Naton kanssa isäntämaasopimus eli käytännössä sopimus koko Suomen muuttamisesta NATON juoksuhaudaksi.

-TL

Tilaa HORUS -ihmeidentekijä- tästä: Kirjatilaukset

Maailmalla tapahtuu

PERSUJEN LOIKKARI

Kuinka tässä nyt näin kävi, että kuoripoika lähti omasta puolueestaan ja petturit tietenkin perässä? No, koska eivät hyväksyneet demokraattisesti valittua Halla-ahoa puolueensa puheenjohtajaksi. Eli Soini heitti demokratian ulos huoneesta! Huvittavinta näissä viime päivien tapahtumissa on se, että...
+

USKONPUHDISTUKSEN MERKEISSÄ

Mittamme tuli kerta kaikkiaan täyteen ja niinpä erosimme koko perhe äskettäin kirkosta. Olimme jo pitkään painiskelleet tämän radikaalin ratkaisun kanssa, sillä useiden vuosien ajan Suomen evankelis-luterilainen kirkko on rikkonut kaikkia kristinopin peruspilareita vastaan.  Miksi siis...
+

HYÖDYLLINEN IDIOOTTI

Entisen Neuvostoliiton ja läntisten demokratioiden välillä vallinneen ns. kylmän sodan aikaan henkilöitä, jotka eivät kuuluneet kommunisteihin, mutta myötäilivät heitä, kutsuttiin ”hyödyllisiksi idiooteiksi”. Nämä kannattivat avoimesti Leninin ja Stalinin luomaa kommunistista järjestelmää, mutta...
+

TUHON PARTAALLA

Tuntuu jotenkin huvittavalta, että pirstaloitunut Eurooppa, joka on ajamassa itseään tuhoon islamisaatiolla, samaan aikaa ryttyilee suurvalta Venäjälle, joka on jo satoja vuosia kamppaillut onnistuneesti islamisteja vastaan.  Venäjällä saattaisi nimittäin olla jotain annettavaa meille...
+

LÄPIMÄTÄ KIRKKOMME

Se että ihmiset eroavat nykyään joukoittain kirkosta on vain merkki siitä, että kirkkomme on mätä, vaikka kristinusko itsessään, jota kirkkomme pitäisi edustaa, on kaikin puolin hyvä.  Juuri sen ansiosta suomalaiset ovat aina olleet ahkeria, rehellisiä ja kaikella tapaa luotettavia. Juuri...
+

KÄYKÄÄ ÄÄNESTÄMÄSSÄ

Emme saa todellista tietoa maamme tilanteesta valtamediasta, emmekä omilta vallanpitäjiltäkään, jotka molemmat tahot tuntuvat olevan Uutta maailmanjärjestystä ajavan kansainvälisen rahamafian otteessa, jonka varteenotettavaa vastavoimaa edustaa mm. oheisen kuvan kuntavaaliehdokas.  Nykyiset...
+