TAIKALUUKKU

Hanki Leo Mannermaan romaanit täältä: Kirjatilaukset

NATOAGGRESSIO VENÄJÄÄ VASTAAN

Länsiliittouman kriisikaava toistaa itseään Natomaiden asenteessa Venäjää vastaan. Mörköä on ensin maalattu pari vuotta valtamedian avulla seinälle ja nyt NATO aikoo siirtää 45.000 sotilasta Pohjois-Eurooppaan, Venäjän rajojen tuntumaan.

Onko sota siis tulossa, koska etulinjaa rakennetaan, sillä näin kertoo historia. Ja Amerikka-vetoisen NATOn tapauksessa se tarkoittaa nyt Nato-joukkojen pään lyömistä Karjalan mäntyyn.

Koska aggression takana on jenkkien johtama Nato, eli tosiasiassa lännen yksityinen aseteollisuus, eivätkä mitkään kansalliset edut, tässä tulee satavarmasti käymään kuten aikoinaan Koreassa, Vietnamissa, Afganistanissa ja lukuisissa muissa paikoissa. Aseteollisuus rikastuu, kun jenkit sössii maailmanpoliiseina ja viattomia siviileitä kuolee läjittäin, lopputuloksena jenkkien johtamien joukkojen katkerat hatkat sotaraunioilta.

NATO/USA nimittäin syyttää täydellä volyymilla Venäjää länttä kohtaan suunnatuista, täysin tuulesta temmatuista aggressioista ja lähettää siksi tuollaisen ”puolustusjoukon” yhteisharjoituksiin Venäjän porteille, ensi kertaa sitten II:n maailmansodan. Näihin kenttäharjoituksiin on matkalla 50 lentokonetta, 70 sota-alusta sekä noin 10,000 sotilasajoneuvoa ja miehistöä ainakin 31 NATO-maasta. 

NATON pääsihteeri, norjalainen Jens Stoltenberg luonnehtii tätä massiivista sotilasoperaatiota kuitenkin vain puolustukselliseksi sekä läpinäkyväksi harjoitukseksi, jota myös venäläiset tarkkailijat ovat tervetulleita seuraamaan. ”Harjoitusten” tarkoitus on simuloida kohdealueiden puolustusta kuvitteellista vihollista vastaan, mutta kun harjoitusalueet sijaitsevat Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa, ei ole vaikea arvata, kuka tuo kuvitteellinen vihollinen mahtaisikaan olla.

Stoltenbergin mukaan aluevalinnan syynä on kuitenkin vain tarve kokeilla NATO-joukkojen yhteistoimintaa kylmissä olosuhteissa. Jos tämä olisi syy, miksi NATO ei järjestä noita harjoituksiaan vaikkapa Alaskassa? Lähtökohdatkin vaikuttavat tosi surkeilta, sillä esimerkiksi harjoituksiin osallistuvia 1,000 hollantilaista on vaadittu itse hankkimaan itselleen näihin arktisiin olosuhteisiin sopivat alusasut.

Siitäpä tulikin mielen, että kun Suomen talvisota 1939 ykskaks syttyi, suomalaiset saivat suojakseen kokardin, eli miksei sellainen riittäisi myös NATO-joukoille? Hollantilaiset saavat sentään 1.000 € mieheen sopivien alkkareiden hankintaan.

Tämä NATON harjoitus on suurin sitten Neuvostoliiton hajoamisen vuonna 1991. Mediassa savuverhona tälle harjoitukselle pidetään Krimin äskeistä liittymistä Venäjään, vaikka Krim on ollut osa Venäjää, aivan kuten Ahvenanmaa osa Suomea, jo satoja vuosia.

Se että Krim kuuluisi Ukrainalle johtuu yksinkertaisesti siitä, että Neuvostoliiton presidentti Nikita Hrustsov luovutti sen eräässä känniääliöiden kokouksessa 1900-luvun puolivälissä Ukrainan alaiseksi hallintoalueeksi, mutta huom! ei siis osaksi Ukrainaa, joka tuolloin oli osa Neuvostoliittoa.

Tilanne on nyt kuitenkin varsin räjähdysaltis, sillä NATO on sijoittanut jo joukkojaan Puolaan sekä Baltiaan ja Norjassa USA:n sota-alusten määrä on korotettu 330:stä 770:een.

Venäläiset ovat pitäneet kuitenkin taktisesti viisaasti päänsä kylmänä ja todenneet vain, ettei heiltä ole jäänyt huomaamatta NATO-joukkojen puuhastelut täällä Arktisella alueella. Eli saapas nyt sitten nähdä mitä tuleman pitää, kun Suomellakin on jo Naton kanssa isäntämaasopimus eli käytännössä sopimus koko Suomen muuttamisesta NATON juoksuhaudaksi.

-TL

Tilaa HORUS -ihmeidentekijä- tästä: Kirjatilaukset

Maailmalla tapahtuu

SOTATILAN PARTAALLA

Saksassa pakolaisten, tai laittomien maahantunkeutujien, joita he juridisesti ovat, aiheuttama tilanne on huomattavasti synkempi, kuin poliitikot tahtovat myöntää.                 Naispoliisi ja kirjailija Tania Kambouri paljastaa, että Saksassa...
+

GLOBALISAATION LOPPU

Suomen Yleisradion uutis- ja ajankohtaisohjelmien mukaan kaikki eurooppalaiset haluavat lisää Euroopan Unionin liittovaltiokehitystä, vaikka mm. Italian vaaleissa äänestäjät ilmaisivat täysin vastakkaisen mielipiteensä. Italian vaalit, USA:n Trump sekä englannin Brexit, eli EU-ero, ovat kaikki kuin...
+

VALLITSEEKO EUROOPAN UNIONISSA DIKTATUURI?

EU:n eliitti on hädissään EU:n tilanteesta, sillä lähes kukaan eurooppalainen ei pidä tästä unionista, eikä sen aikaansaamasta taloudellisesta ahdingosta, työttömyydestä, eikä myöskään unionin aiheuttamasta hallitsemattomasta siirtolaistulvasta. Tämän vuoksi Jean-Claude Juncker onkin kääntynyt EU...
+

TUHOLAISTEN OTTEESSA

Muslimi Huma Abedin on ollut kaksi vuosikymmentä Hillary Clintonin läheisin avustaja. Hänen sanotaan olevan Hillaryn portinvartija. Huma käytännössä valikoi, kuka pääsi tapaamaan presidenttiehdokas Hillarya, kuka ei. Kun vielä tiedetään, että hänellä on tiiviit siteet radikaalimuslimeihin,...
+