KATAJANOKAN SES-MAMMUTTI

Katajanokalla toimiva Suomen elokuvasäätiö on vaivihkaa paisunut mammutiksi, joka jakaa Opetusministeriöltä saamiaan varoja suomalaisten elokuvantekijöiden käyttöön. Muutama vuosikymmen sitten säätiössä työskenteli alle 10 henkilöä, kun nyt siellä surffailee tietokonepäätteillään lähes kolmekymmentä henkilöä, lähinnä ylipalkattuja naisia. Saakohan Suomessa elantoaan elokuvantekemisestä edes yhtä moni henkilö, kuin on töissä tuossa lähinnä ompeluseuralta vaikuttavassa mammuttipajatsossa?
 
 

SUOMI KATASTROFIN PARTAALLA

Se, että valtaeliitti, poliitikot ja hallitukset Euroopassa ja Suomessa ovat hylänneet kristinuskon, on ihmiskunnan pahin virhe kautta historian.

Päättäjiltämme puuttuu täysin käsitys eurooppalaisen ja pohjoismaalaisen tasa-arvokulttuurin kehityksestä, lähtien antiikin Kreikasta sekä Roomasta, nykypäivän kristilliseen lähimmäisen rakkautta johtotähtenään pitävään kulttuuriin.

EU:n materialistit keskittävät kaiken huomionsa pienen johtoportaan ja sitä nuolevan eliitin etujen ja perversioiden ajamiseen kansan kustannuksella, sekä täyttävät maan afrikkalaisella ja lähi- sekä kaukoitäläisellä, näihin olosuhteisiin sopeutumattomalla ryysyköyhälistöllä, jonka suomalainen kantaväestö joutuu kaiken lisäksi elättämään, itselleen vahingoksi.

Tällaiseen tilanteeseen sopikin kuin nenä päähän, että Anne Berner lopetti ministerivaltuuksillaan hyvin toimineen taksitoiminnan sekä pilasi täysin Postin, jota nyt hoitavat erilaisissa rotankoloissa ja R-kioskeilla, usein lähes ummikko ulkomaalaistaustaiset amatöörit.

Esimerkiksi, sinä aikana, kun Käpylän R-kioskia on pitänyt intialaistaustainen pariskunta perheineen, ovat lähiseudun asukkaat joutuneet lähes raivon valtaan, kun heidän ulkomailta tilaamiaan lähetyksiä on luovutettu, kenelle sattuu, tai sitten yksinkertaisesti käännetty omiin liiveihin, kuten sanotaan.

NIIN SANOTUT JUUTALAISET

Katso tästä: youtu.be

LIITTOUTUNEIDEN SOTARIKOKSET

Brittien, jenkkien ja venäläisten vaietut sotarikokset Saksan kansaa vastaan: archive.org/details/Hellstorm.FIN

PAAVI VÄÄRÄ PROFEETTA

 Katolisen paavi Franciscuksen harjoittama kristittyjen eksytys on Uutta maailmanjärjestystä ajavan globalistieliitin tilaustyö. Tätä taustaa vasten ei olekaan mikään ihme, että paavin sylikoira, katolinen Timo Soini ministerinä ollessaan ei laittanut tikkua ristiin laittomien läpsyttelijöiden maahantulon estämiseksi. Katso tästä Lassi Erpiön valaiseva puheenvuoro aiheesta: youtu.be/pIvsFxZ03IA

EMERGENCY

Finland is in the grip of two fatal crises; there is a corona pandemic in the country and we have been occupied. (Duration 2 min 17 s) 

MAAILMOJEN SOTA

Katso tästä: youtu.be/

Youtube poisti BlokkiMedia-kanavan. Kaikki videot on edelleen nähtävissä lbry-kanavallani (lbry.tv/@blokkimedia:f

 

EU ROMAHTAA KORONAAN

Itäblokki kaatui, kun Berliinin muuri murtui. Kaatuuko EU koronaan? Katso tästä: vk.com/video353410894_45623911

    MORAALIN RAPPEUTTAMINEN

Valtamedia, YLE, HS, Maikkari ja iltapäivälehdet etunenässä pyrkivät kansalaisten moraalin alasajoon. Se ja vain se on niiden sisältötuotannossa ensimmäisellä sijalla. youtu.be/ts6LzKS_NnA

ILMASTOKUPLA

Maapallon lämpötilat ovat kautta historian vaihdelleet. youtu.be/3UI2O2b-VVI

MIKSI JÄTIN ISLAMIN

Entinen muslimi kertoo oman tarinansa (OSA 1): youtu.be/HBGn9KHX50k(OSA 2) youtu.be/YfB1hxKnTUw

EI SANANVAPAUTTA

Katso tästä: youtu.be

Youtube poisti BlokkiMedia-kanavan. Kaikki videot on edelleen nähtävissä lbry-kanavallani (lbry.tv/@blokkimedia:f

 
 

KRISTITTYJEN VAINOT SUOMESSA

Leo Mellerin voimakas ja koskettava saarna siitä kuinka kristinuskon kimppuun käydään Suomessa yhä räikeämmin. youtu.be/GUgUqPpsg7APietarin ensimmäinen kirje, 5 luku, jakeet 8-11. 
8. Olkaat raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. 
9. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.  
10. Mutta kaiken armon jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.
11. Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.