Kirjailija Max Rothin Blogi

Max Roth on syntyperäinen stadilainen, Krunikasta ja valmistui stuiduksi Helsingin tyttölukiosta, kuten jokainen kunnon kundi. Hän opiskeli Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen osastolla taiteen maisteriksi, pääaineina näytelmäelokuvien tuotanto ja ohjaus. Hän ohjasi vuosikymmenien aikana lukemattomia mainoksia sekä pr-elokuvia ja työskenteli suomalaisissa sekä kansainvälisissä näytelmä- että tv-elokuvissa mm. tuotantopäällikkönä, apulaisohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Hän rakastui kolmetoistavuotiaana päätä pahkaa Kruununhaan keskikoulussa luokkatoveriinsa, koulun kauneimpaan tyttöön, ja he ovat yhä tanakasti naimisissa.
 
Elokuvan tekemisen vuosina hän kirjoitti ja valmisteli lukemattomien kokoillanelokuvien käsikirjoituksia, joita varten keräsi materiaalia ja haastatteli ihmisiä. Vuosikausia kestäneen aineiston keräämisen ja käsikirjoitusten muokkaamisen tuloksena syntyi lukuisia romaani- ja dekkarikäsikirjoituksia, joista osan hän nyt elokuva-alalta pois siirryttyään julkaisee omakustanteina myyntiin Books on Demand kustantamon painettuina BoD kirjoina ja e-kirjoina kirjakauppoihin sekä kirjastojen tilattavaksi. Teokset luetteloidaan kirjakauppojen ja kirjastojen tietokantoihin ja niitä painetaan tilauksesta BoD palvelimen painotiedostoista.
 
Omakustantamisen mahdollistavaa teknologiaa kutsutaan nimellä Print on Demand eli tarvepainatus. Toisin kuin perinteisessä offset-painossa, tarvepainatuksessa kirjoja painetaan tarvittava määrä vasta, kun ne on tilattu, yhdestä kappaleesta alkaen. Kaikki painon ja jakelun prosessit on optimoitu niin, että lukija saa tilaamansa kirjan mahdollisimman nopeasti, painetun kirjan noin viikon/parin kuluessa ja e-kirjan välittömästi.
 
Max Rothin teoksia on tulossa kesän aikana myyntiin useita. Ensimmäisenä dekkari MYRKKYÄ, jonka kyydissä psysyäkseen kannattaa pitää jostain kiinni. 
 
Mutta tässä ensimmäisen julkaisun eli MYRKKYÄ esittely: 
Yksityisetsivä Sakari Korppi löytää kotinsa kulmilta Helsingin Kruununhaasta talvipakkaseen hyytyneen nuorukaisen. Tapausta selvitellessään hän tutustuu Virosta Suomeen vyöryneeseen paritusbisnekseen. Asia mutkistuu entisestään, kun etelänaapurin rikolliset käyvät kovistelemaan kuolleen miehen sukulaisia, ja tämän pikkuveli näyttää eläinlääkärivaimoineen heille, kuinka Suomessa syötetään sikoja.
Voit tilata painetun MYRKKYÄ kirjan hintaan 19,90 € ja E-kirjan hintaan 9,99 € tästä linkistä: www.bod.fi/
Voit hankkia MYRKKYÄ -kirjan myös näistä linkeistä:
SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA www.suomalainen.com/products/myrkkya
KANSALLINEN KIRJAKAUPPA kansallinen.fi/tuote/myrkkya-ja-kossua/
MYRKKYÄ E-kirjan voit hankkia myös tästä linkistä: www.bod.fi/kirjakauppa/myrkkyae
MYRKKYÄ-dekkarin tapahtumapaikkoja:
Kirjailija Roth etsivä Korpin kotikulmilla Helsingin Kruununhaassa.  
Ruumiin löytöpaikka etsivä Sakari Korpin kotirapun portaikon vieressä.
 
Kirjailija MYRKKYÄ komisarion, Lasse Åbergin työpaikalla Pasilassa.

 

Seuraavaksi romaani ET SAA KUOLLAEläkeläinen Reino hakataan tajuttomaksi kapakkareissullaan, ja hänen vaimonsa Raija ryhtyy selvittämään miehensä mystistä pahoinpitelyä. Hän saa apurikseen asianajaja Antero Pulkkisen, joka on juuri menettänyt vaimonsa vastaavanlaisen selvittämättömän rikoksen uhrina. Selviää, että rikollisten kytkennät ulottuvat aina vallanhuipulle saakka, mikä tekee mysteerien selvittämisestä lähes mahdotonta. 

Kirjailija Max Roth romaanin tapahtumapaikoilla Helsingin Kruununhaaassa. Sekä painetun kirjan että E-kirjan voit tilata tästä linkisttä: www.bod.fi/kirjakauppa/et-saa-kuolla

Voit hankkia ET SAA KUOLLA -romaanin myös näistä linkeistä: www.adlibris.com/fi/kirja/et-saa-kuolla-9789528047070 tai www.suomalainen.com/products/

KULTAKAUPPIAAN SALAISUUS

KULTAKAUPPIAAN SALAISUUS
Mies ammutaan kultakaupan eteen Helsingin Kalliossa. Etsivä Sakari Korppi saa uhriksi tarkoitetulta kultakauppias Rönnbergiltä oudon toimeksiannon selvittää, kuka tilasi tuon hänen päänmenokseen aiotun mutta pieleen menneen murhayrityksen. Tapausta tutkiessaan Korpille selviää, että Rönnberg on käyttänyt hämärissä liiketoimissaan hyväkseen yhtä, jos toistakin, katkerasti petettyä naista, joilla jokaisella olisi pätevä syy päästää kultakauppiaasta ilmat pihalle, ja samalla saada haltuunsa heidän yhdessä toteuttamansa arvoesinevarkauden miljoonatuotot. 
Kirjailija Max Roth "Kultakauppiaan" ruumiin löytöpaikalla Helsingin Kalliossa.
 

VIETTELYSTEN LABYRINTTI

TV-tuottaja Juhani Varis on tuottanut jo useamman vuoden Kauppaopisto-nimistä yleisösuosikkisarjaa, jonka kantava teema on: "se saa joka ekana ehtii". Hän on itsekin joutunut kokemaan tuon kertakäyttöastian roolin elämässään ja on siksi varuillaan vastakkaisen sukupuolen suhteen, vaikka hänen onnensa on koko ajan käden ulottuvilla. Sarjan jopa Kuusamossa sekä Seilin saarella kuvattavien jaksojen onnistumisen lisäksi, lukijan mielenkiintoa pitää yllä keinoja kaihtamattoman ja peräti Kreetalla saakka "asiakkaita" kalastavan Veeran kohtalo, hänen taistellessaan oikeudessa poikansa huoltajuudesta. 

Tilaa täältä: www.bod.fi/kirjakauppa/viettelysten-labyrintti-

Voit ostaa Viettelysten labyrintin myös näistä kirjakaupoista: kirja.elisa.fi/ekirja/viettelysten-labyrintti tai www.ellibs.com/fi/book/9789528091691/viettelysten-labyrintti tai www.ellibs.com/fi/book/9789528091691/viettelysten-labyrintti tai www.suomalainen.com/products/viettelysten-labyrinttiym. nettikirjakaupoista.

MUISTOJA HELENESTÄ

Muistoja Helenestä -romaani kertoo muutaman vuosikymmenen kestävän jännittävän tarinan päähenkilön, arkkitehti Juhani Vuorensolan, elämäntaipaleesta ja sen uskomattomista käänteistä, aina nuorukaisena koetuista Saksan seikkailusta lähtien Juhanin 50-vuotiaana järjestämien sukujuhlien yhteydessä paljastuvaan yllätykseen, jonka salaaminen oli vaivannut häntä vuosikymmeniä. Tilaa kirja tai e-kirja täältä: www.bod.fi/kirjakauppa/muistoja-helenestae-